DENNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK 21.2.2018

 

 

Polévka:

0,22l Hovězí vývar s játrovou zavářkou /1,3,9/ 26,-

0,22l Frankfurtská s párkem /1,7/ 26,-

Menu:

Hovězí vývar s játrovou zavářkou

Vepřové holandské řízečky s bramborovou kaší a kyselou okurkou

Domácí mrkvovo-jablečný koláč s čokoládou

119,-

Velký salát:

350g Míchaný zeleninový salát s filírovanou kotletou, chio semínky,

strouhaným sýrem a dijónským dresinkem /1,3,6,7,10/

109,-

Specialita dne:

150g  Flank steak na s demi glace omáčkou a zelenými fazolkami,

s úpravou medium a steakovými hranolky /1,6,10/

145,-

Flank Steak se dělá z hovězího pupku, přesněji z části spodního šálu. Používá se v mnoha jídlech. Flank steak můžete připravovat jak na grilu, tak na pánvi nebo jej můžete podávat dušený. Steak je nejlepší když má jasně červenou barvu.

Denní nabídka:

150g  Hovězí guláš sypaný cibulkou s houskovými knedlíky /1,6/ 104,-

150g  Vepřová kotleta s pikantním uzeným sýrem a hranolky /1,6,7/    99,-

150g  Vepřové holandské řízečky s bramborovou kaší a kyselou okurkou/1,3,7,10/  98,-

350g  Zapečené brambory s uzeným masem, vejcem a sýrem s kyselou okurkou /3,7,10/ 96,-

1ks    Pečené kuřecí stehno s nádivkou a vařenými bramborami /1,3,6,7/  98,-

150g  Pikantní kuřecí nudličky na červeném kari s jasmínovou rýží/1,6,7/  98,-

150g  Kuřecí steak se sýrovou omáčkou a opečenými bramborami /1,6,7/  98,-

150g  Zeleninový špíz s vařenými bramborami /1,3,6,7,10/  96,-

 8ks   Bramborové knedlíky s červeným zelím a cibulkou /1,3,10/  94,-

Dezertík

80g  Domácí mrkvovo-jablečný koláč s čokoládou

/1,3,7,8/  21,-

Salátek:

200g  Zelný salát z bílého a červeného zelí sypaný strouhaným křenem 25,-

200g  Šopský salát /7/ 40,-

200g Rajčatový s červenou cibulkou 21,-

200g Směs salátů s cherry rajčatky s česnekovým dresinkem 29,-

 

Rautová nabídka 21.2.2018

 

Polévky:

  Frankfurtská s párkem /1,7/

Hovězí vývar s játrovou zavářkou /1,3,9/

Hlavní jídla:

Vepřová kotleta s pikantním uzeným sýrem /1,6,7

Vepřové holandské řízečky /1,3,7,10/

Zapečené brambory s uzeným masem, vejcem a sýrem /3,7,10/

Kuřecí steak se sýrovou omáčkou /1,6,7/

Zeleninový špíz/1,6/

Přílohy:

Vařené brambory, bramborová kaše /7/, dušená rýže, hranolky, pečivo

Plus široký výběr dalších pochutin, salátů, dezertů,

omáček a dochucovadel.

Přejeme dobrou chuť


Kontakt

Restaurace Slunečnice
Vojtíškova 1783/2
Praha 4 - Chodov
+420 271 914 593
+420 271 910 204
+420 724 183 848

Náš tip!!!

 

 !!PRODEJ SUDOVÉHO VÍNA Z MORAVY!!
 Kvalitní vína z velkopavlovické oblasti 1l 70,- Kč
Přijďte ochutnat novinky ve stálém jídelním lístku!
Na objednávku připravíme tatarský biftek s topinkami, pečená kolena
Nabízíme také prodej sudového piva za nákupní ceny vč. zapůjčení výčepního zařízení